Detachering

We kunnen voor u voor mensen zorgen die in uw organisatie kunnen opereren op diverse terreinen. Denk bijvoorbeeld aan coaches voor werkplekbegeleiding, specialisten voor netwerk-tuning, programmeurs voor applicatiebouw, e.d. De deskundige automatiseerders van Scharpff Consultancy en ook de partners in het Wizard Network werken volgens de filosofie, dat u als gebruiker van automatiseringsmiddelen uiteindelijk zelf in staat zult zijn de noodzakelijke (beheer)taken en handelingen uit te voeren. Dat betekent dat u hoofdzakelijk in uzelf investeert. Een investering die u dus ook weer snel terugverdient.

Detachering kan bijvoorbeeld uitkomst bieden als u een applicatie-specialist nodig hebt, die gedurende korte of langere tijd in uw organisatie meekijkt en vooral meedenkt, hoe (geautomatiseerde) processen nog soepeler kunnen gaan lopen met de applicaties en systemen die u nu gebruikt.

Een ander voorbeeld van detachering is een bedrijfscursus ter begeleiding van de overschakeling naar een nieuw pakket of naar een nieuw platform, bijvoorbeeld een netwerk. Het lesprogramma wordt in overleg met uw organisatie samengesteld en wordt toegespitst op uw wensen en behoeften. Er wordt gekeken naar (voor)kennis van de cursisten, onderdelen die voor het werk noodzakelijk zijn, etc. etc. Zulke bedrijfscursussen kunnen dus kort en daardoor voordelig zijn, kunnen zowel in groepsverband als individueel verzorgd worden, kunnen in ónze trainingsruimten of binnen uw organisatie worden gegeven, al naar gelang u dat wenst. Met name het detacheren van coaches voor Individuele Training Centra is een specialisme binnen onze organisatie.

Naast of in aanvulling op adviestrajecten kunnen ook tijdelijke (management) medewerkers aan uw organisatie worden toegevoegd, bijvoorbeeld systeem- of netwerkbeheerders, (interim) IT-managers, e.d.

Voor detachering worden scherpe tarieven gebruikt zoals u kunt zien in onderstaand lijstje:
Trainer/Coach (per dag) € 450,-
         bij vaste afspraken korting mogelijk tot bodemprijs van € 350,-
Dagtarief (Interim) management vanaf € 625,-
Dagtarief gedetacheerde programmeur vanaf € 375,-