Faciliteiten

Voor individuele trainingen, (zeer) gespecialiseerde IT-workshops en project-overleg heeft Scharpff Consultancy een ruimte ter beschikking waar vijf volledige werkplekken kunnen worden ingericht en gebruikt. Hier wordt overigens ook vaak door coaches en andere specialisten gewerkt, bijvoorbeeld om zich voor te bereiden op een project.

Omdat Scharpff Consultancy deel uitmaakt van het Wizard Network, kunt u desgewenst ook gebruik maken van de faciliteiten van de Wizard partners. Zo is regionale spreiding van diensten mogelijk. En we kennen natuurlijk als geen ander ons IT-wereldje en weten waar we de faciliteiten moeten halen als u die nodig heeft...

Eventueel is het met behulp van een zogenaamd mobiel lokaal (bijvoorbeeld een aantal laptops in een netwerksituatie, data-projector, en dergelijke) mogelijk op elke willekeurige locatie vlak bij u of zelfs intern een trainingslokaal (tijdelijk) in te richten om zo aan uw trainingsbehoefte te kunnen voldoen. Voor grotere projecten kunnen ook semi-permanente lokalen ingericht worden.