Cursus op maat: ITC en MasterClass

Scharpff Consultancy verzorgt cursus op maat: volgens het procédé van het Individuele Trainings Concept, dus geheel in uw eigen tempo en met alleen die onderwerpen die voor u van belang zijn. Elke samenstelling van onderwerpen is mogelijk, zie de pagina Cursusmateriaal voor de vele modules die u zou kunnen kiezen, of inventariseer uw cursusbehoefte op de pagina Cursus nodig?.

Daarnaast worden er ook diepgaande workshops georganiseerd, de zogenaamde MasterClasses. Dit zijn workshops met specifieke onderwerpen die u meestal niet in het cursusaanbod van de reguliere instituten aantreft: Gegevensbeheer, Huisstijl, MultiMedia, Werkplekinvulling, Internet, Software-vergelijking, Webdesign, et cetera. De onderwerpen tijdens zo'n workshop (die in de regel 1 dag duurt, maar langere zijn ook mogelijk naar aanleiding van de onderwerpkeuze) stellen we in overleg met u vast en kunnen allerlei cases uit uw praktijk bevatten. Dergelijke workshops kunnen zowel bij ons (max. 5 deelnemers) als bij u aan huis worden verzorgd.

De tarieven voor deelname aan het ITC of de MasterClass zijn onder andere afhankelijk van de hoeveelheid voorbereiding die een maatcursus of workshop vergt, de zwaarte van het onderwerp en/of de coach/docent, maar met meerdere deelnemers wordt de prijs per persoon steeds voordeliger. Basistarief (zonder extra voorbereiding en met standaardonderwerpen en coach) is € 185,- per dag voor de eerste cursist, € 175,- voor de tweede cursist van uw organisatie, en € 165,- voor elke volgende cursist van uw organisatie (bij maximaal 5 cursisten per workshop dus € 90,- voordeel). Voor het vaststellen van het tarief (en de toepassing van de meer-deelnemers-korting) bij specifieke onderwerpen zal echter altijd met u worden overlegd.

MasterClass: meesterlijk maatwerk voor uw organisatie..!