Train@work

We hebben een handig product voor u als u niet naar een trainingsinstituut wilt: Train@work! Wanneer u de effectiviteit van u (of uw medewerkers) sterk wilt vergroten, dan is dit de ideale manier. U heeft vast wel een idee over wat een cursus is: daarbij worden kennis en vaardigheden overgedragen volgens een bepaalde - in ons geval voornamelijk individuele - lesmethodiek aan de cursisten en vervolgens zien we dat zij beter gaan functioneren bij het omgaan met automatiseringsmiddelen. En als een cursus op maat wordt verzorgd, dan worden de onderwerpen die aan bod komen afgestemd op de cursusgroep of de individuele cursist: daardoor is een cursus vaak nog effectiever en vooral... goedkoper.

Bij een Train@work-sessie wordt het allemaal nog directer: we draaien de zaak om! We gaan niet van vooraf afgesproken of ingedeelde cursusstof uit, maar van uw praktijk... Zodoende gaat de cursist niet naar een docent of coach in het cursusinstituut, maar de coach komt naar de cursist. En we draaien dan ook vraag en antwoord om. Een voorbeeld: normaal krijgt een cursist zoals gezegd een bepaald aantal onderwerpen en opdrachten aangeboden over de stof die op de werkplek moet worden toegepast. Nu de omgedraaide situatie: de cursist laat zien wat er nu met de PC wordt gedaan op de werkplek, de coach stelt vragen als "Laat eens zien hoe je een factuur maakt, of een brief aan een klant stuurt? Waar staan jullie adressen, wie voert adreswijzigingen door?" Daarna gaan beiden (soms een klein groepje) mogelijkheden bespreken om het werk te vergemakkelijken of te verbeteren. Kort gezegd dus: de effectiviteit te vergroten!


Wat kost het?

Het product Train@work wordt geleverd tegen een uurtarief van 75,-, voor maximaal 3 personen bij één coach. En als u denkt dat u alles al weet: mocht het eerste uur blijken dat de coach inderdaad niet veel kan toevoegen aan uw kennis en vaardigheid, dan stoppen we ermee.. en we sturen u dan geen rekening: no learning, no earning..!