Sch@rpff Consultancy is gevestigd te Zoeterwoude, een klein dorp onder de rook van Leiden en grenzend aan het Groene Hart van Nederland. Op deze centrale locatie is een moderne en goed uitgeruste werkruimte ter beschikking, vanwaaruit de medewerkers en partners opereren.
Ons bedrijf is al sinds 1990 actief in automatiseringsland en dan vooral op het gebied van training en persoonlijke begeleiding bij het gebruik van automatiseringsmiddelen. Scharpff Consultancy is een van de meest gespecialiseerde bedrijven in Nederland voor het faciliteren van ICT-opleidingstrajecten, en met name op het gebied van cursusmateriaal. Maar ook voor (advies over) ervaren coaches en docenten, locaties, geavanceerde projecten, intake-, evaluatie- en testprocedures, et cetera, kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen we veel consultancytrajecten en publiceren we artikelen, case-studies en boeken over diverse ICT-onderwerpen.

De grondlegger van het bedrijf, dr Peter J. Scharpff RI , is afkomstig uit de computer-lingu´stische hoek waarin zijn wetenschappelijke nadruk lag op de interactie tussen mens en machine. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Registerinformatici (VRI), een organisatie die een strakke gedragscode en kwaliteitseisen hanteert met betrekking tot het uitoefenen van het vak van Informaticus. Daarnaast is hij voorzitter van Wizard Network, een overkoepelende organisatie van diverse IT-bedrijven in Nederland die net als de VRI haar leden een strikte gedragscode en kwaliteitsbewaking oplegt.

Scharpff Consultancy is gespecialiseerd in het ontwikkelen van individueel gericht cursusmateriaal dat zo dicht bij de praktijk staat, dat er zelfs tijdens een cursus nog allerlei zaken (gecontroleerd) mis kunnen gaan. Maar dan wel met de bedoeling dat een cursist leert de juiste communicatie te voeren met zijn computer, zodat die doet wat gewenst is. Ondertussen zijn er rond de 175 complete cursusmateriaaltitels beschikbaar voor de pc-trainingsmarkt op het gebied van de kantoorautomatisering. De titels die worden genoemd op de pagina Cursusmateriaal (zie Producten) worden door de partners van het Wizard Network gebruikt, maar ook door vele andere tevreden relaties.

Meer weten? Neem contact op met ons...